Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 20 oktober, 2017

Scroll to top

Top

No Comments

Xperia Z1 - all kraft och smartness från Sony | Revue.se

Xperia Z1 – all kraft och smartness från Sony

Sony fortsätter att överträffa smartphone-marknaden.  Xperia Z1  presenterar bland annat det prisbelönta G-objektivet från Sony, Exmor RS och intelligent BIONZ. Samma kvalitet och prestanda som Sonys kompakta digitalkameror finns nu också att tillgå i deras revolutionära smartphone Xperia Z1.

Det sitter numera ett Snapdragon 800-chip på insidan med fyra processorkärnor på 2,2 GHz vardera. 2 GB ram, 16 GB lagringsminne, lte och nfc är alla standardspecifikationer för en mobil i toppklassen. Skärmen är 5 tum stor med en upplösning på full hd. Sony nämnde under presskonferensen hur skärmen numera drar nytta av både Bravia Engine och Triluminous.

Telefonens riktpris ligger på 6 195 kronor utan abonnemang, och leverans är beräknad till vecka 40 – det vill säga i början av oktober.

Kika på videon ovan för att titta närmare på Xperia z1 från Sony.