Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 12 maj, 2021

Scroll to top

Top

Brittiska pop-undret Katy Perry klar för 2013 MTV EMA

Brittiska pop-undret Katy Perry klar för 2013 MTV EMA
Sebastian

För tjugonde året i rad anordnar MTV årets internationella musikevenemang 2013 MTV EMA, som kommer att livesändas söndagen den 10:e november ifrån Ziggo Dome i Amsterdam.

Som första klara artist står brittiska pop-undret Katy Perry. Katy Perry uppträdde på galan 2008 och 2010 samt var programledare för galan 2008 och 2009. Under årens lopp har Katy Perry kammat hem tre stycken EMA statyetter bland annat för Best Live Act 2011.

Under galan kommer också Will Ferrell som karaktären Anchorman att agera gästreporter på sitt karakteristiska sätt.

Viacom och Twitter lanserar Twitter Amplify för 2013 MTVEMA

Viacom International Media Networks (VIMN) och Twitter har tecknat ett samarbete gällande Twitter Amplify, ett program som leverarar videokampanjer i sociala medier. Partnerskapet gäller för program och live-evenemang över hela VIMN:s kanalutbud som MTV, Nickelodeon, Comedy Central, BET, Paramount Channel för att nämna några.

Samarbetet kommer att sjösättas i och med ”2013 MTV EMA” i Amsterdam. MTV kommer att kunna erbjuda sponsringsmöjligheter i realtid och exklusiva backstage intervjuer bland annat via sina Twitter-konton som följs av anhängare i fler än 170 länder.

Music Angel Friendz sponsrar 2013 MTV EMA.

Sändningstid

2013 MTV EMA sänds söndagen den 10 november kl. 21.00 på MTV. De som vill se artisterna göra entré på röda mattan ska slå på TV:n en timme tidigare, kl. 20.00.