Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 20 september, 2017

Scroll to top

Top

No Comments

SteamOS släpps imorgon | Revue.se

SteamOS släpps imorgon
Filip Urde
  • On 12 december, 2013
  • http://www.revue.se/filip-urde

Imorgon, alltså den 13 december så kommer 300 prototyper av Valves Steam Machine att skickas ut tillsammans med en Steam Controller och SteamOS. SteamOS blir dock tillgängligt för alla som vill prova på det nya OS:et.

 

 
Valve rekommenderar dock att man inte installerar OS:et förens senare under 2014, då systemet inte är fullbordat. De går till och med så långt att man säger att du som användare bör vara ”Linux Hacker”, för att testa det nya systemet. Användarvänligt som tusan alltså?

Valve kommer berätta mer om Steam Machine under CES 2014 som drar igång nästa månad. Så vi får väll vänta och se helt enkelt.

www.theverge.com