Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 22 september, 2017

Scroll to top

Top

No Comments

LiveResultat.se lanserar app till iOS och Android | Revue.se

LiveResultat.se lanserar app till iOS och Android

Är du en av de miljoner svenskar som intresserar dig för sport? Liveresultat.se är då en härlig sajt för dig som vill få tag i de senaste resultaten inom sport. 

Nu har sajten lanserat sin första app som gör det enklare att hålla sig uppdaterad med de senaste resultaten.
Appen är helt på svenska och erbjuder en heltäckande resultatservice för 26 sporter och över 3000 ligor/tävlingar. IOS Appen släpptes i mitten av december och har sedan dess stadigt legat topp 10 under kategorin gratis sport. Recensionerna från användarna såhär långt är väldigt positiva (5 av 5 från ca 200 användare). LiveResultat.se släppte Android versionen förra veckan.

Appen finns att ladda ner i AppStore via denna länk: https://itunes.apple.com/se/app/live-resultat/id767381543 och i Google Play: https://play.google.com/store/apps/details?id=eu.livesport.LiveResultat_se&hl=sv