Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 19 oktober, 2017

Scroll to top

Top

No Comments

Trailer - Middle-earth: Shadow of Mordor | Revue.se

Filip Urde
  • On 3 april, 2014
  • http://www.revue.se/filip-urde

Sagan om Ringen går inte riktigt att tröttna på, eller hur? Här har vi Monolith Productions kommande Sagan om Ringen-spel, Middle-earth: Shadow of Mordor. Spelet har varit på tapeten ett tag och har nu äntligen fått ett släppdatum, vilket är 7:e oktober.

 

Middle-earth: Shadow of Mordor är ett Assassin’s Creed-liknande spel som utspelar sig i Sagan om Ringen universumet, huruvida man kommer få se några av sina favorit karaktärer i spelet är lite oklart, men alla gillar ju att död orcer? Spelet kommer till PlayStation 3, PlayStation 4, Windows, Xbox 360 och Xbox One.  Kuligt!