Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 19 oktober, 2017

Scroll to top

Top

No Comments

Logitech Harmony introducerar nya funktioner | Revue.se

Logitech Harmony introducerar nya funktioner

Från och med i dag kan du använda din Logitech Harmony® Ultimate eller Logitech Harmony® Smart Control för att kontrollera ytterligare enheter, inklusive dina trådlösa SONOS® HiFi-högtalare, oavsett var i hemmet de befinner sig.

I linje med detta, för att kunna kontrollera uppspelning och volym direkt från din fjärrkontroll, kan du få åtkomst till dina Sonos-spellistor genom färg-touchskärmen på Harmony Ultimate, genom din surfplatta eller smartphone genom att använda Harmony-appen.

”Med dessa integrationer skapar vi ett än mer robust Harmony-ekosystem som gör det lättare för dig att skapa den optimala nöjesupplevelsen hemma”, säger Chad Thompson, senior marknads- och produktchef för digitala hem på Logitech.

Med taligenkänning, som nu finns tillgängligt genom den kostnadsfria Harmony-appen, blir sökandet efter innehåll på din streaming-enhet, inklusive Amazon Fire TV, än mer effektivt.

Genom Harmony-appen kan du nu infoga sökfältet i streaming media-appen och använda det trådlösa tangentbordet för önskade sökningar. Röstigenkänningen aktiveras genom Siri®-mjukvara eller Android Speech recognition™, beroende på operativsystem.

Mjukvaruuppdateringen förstärker även möjligheterna för samtliga produkter inom Harmony Hub, med tillhörande fjärrkontroll. Harmony upptäcker nu Philips Hue, Roku, Sonos-högtalare och andra enheter i ditt nätverk, vilket gör konfiguration lättare.

Pris och tillgänglighet

Den kostnadsfria mjukvaruuppdateringen förväntas finnas tillgänglig den 9:e juni 2014. För mer information gällande Logitechs utbud av Harmony-fjärrkontroller, och hur du kopplar dessa till dina trådlösa Sonos-högtalare – vänligen besök www.myharmony.com eller http://blog.logitech.com