Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 16 juni, 2021

Scroll to top

Top

Battlefield Hardline trailer

E3 är över sedan några veckor tillbaka och nu börjar de spel vi fick se där ta fart på riktigt med trailers och utgivningsdatum. Ni som kikade på konferensen känner nog till EA’s nya firstperson shooter Battlefield Hardline som släpps till samtliga konsoler och PC till hösten. Ett spel tillhörande kanske ett av historiens mest spelade actionserie, Battlefield.

Battlefield Hardline utspelar sig i en miljö där tjuv och polis möts på öppna gator i bland annat Los Angeles. Med action i högsta grad är det polisens uppgift att stoppa tjuvarna/rånarna från att fånga en summa pengar. Rånarnas uppgift är då såklart att fånga exempelvis en värdetransport och snabbt komma undan med bytet.

I otroliga miljöer där det mesta är förstörbart ses vi i höst på en server nära dig.

Kika på den actionfyllda trailern ovan och njut!